Pneumàtics, llantes, recanvis i accessoris per a QUAD, ATV, UTV, BUGGY, MOTO, SCOOTER

Notícies

FN Speed Team - Abu Dhabi 2018

Santi Navarro i Pedrito López guanyen la última etapa de Abu Dhabi Desert Challenge 2018

L’equip format pels pilots Santi Navarro i Pedrito López guanyen la última  etapa i aconsegueixen una merescuda cinquena posició final en la categoria T3 de Abu Dhabi Desert Challenge 2018, que va tenir lloc en l’emirat àrab entre els pasats dies 24 i 29 de març. Aquest resultat dóna grans esperances per lluitar  pel campeonat mundial de T3, la FIA World Cup for Cross Country Rallies.

La competició de Abu Dhabi, la segona del calendari d’aquest campeonat, constava de cinc etapes més un pròleg que es va disputar en el Yas Marina Circuit, i en el que Santi Navarro i Pedrito López van obtenir, amb el seu Yamaha, la segona posició en la seva categoria.

En la primera etapa, amb temperatures que van arribar als 40ºC, l’equip va arribar a la cinquena posició. La segona etapa encara va ser més dura, i a tot d’alguns problemes amb el diferencial davanter i els 50ºC que es van mesurar en el desert, l’equip va acabar en el sèptim lloc, posició que es va repetir  en el tercer dia. Cinquens van ser a la quarta etapa, pero l’ho millor estava per arribar. En la cinquena i última, Santi Navarro i Pedrito López van ser primers, mantenint un ritme excel.lent en una etapa espectacular.

“Ha estat una gran experiència de la meva vida, unes etapes dures, pero molt content  i satisfet d’haver participat en elles”, va comentar Santi Navarro, després de més de 2.000 km de competició pels desierts de Abu Dhabi.

El pròxim repte de la FIA World cup for Cross Country Rallies tindrà lloc en Qatar, entre els dies 17 i 22 d’abril. ¡Gas a fons!

Ditribuidor oficial de ITP, Innova, Xpeed, Carlisle, Bronco, Titan, Psychic, CZ Chains, Namura, CP Pistons, 4Play, Slime, Snowsport, Emgo